- Turn off the lights, turn on your senses –

Doe het licht uit en zet uw zintuigen aan. Dat is letterlijk wat er bij een diner in het donker gebeurt. U krijgt een diner bestaande uit meerdere gangen opgediend in een volstrekt donkere ruimte. Tijd om uw andere zintuigen eens goed aan het werk te zetten!

U weet natuurlijk niet wat u tijdens deze avond gaat eten, u gaat uw smaakpapillen eens goed op de proef stellen! Een leuke uitdaging toch? Wat we wel op voorhand kunnen vertellen is dat alle gerechten (H)eerlijke gerechten zijn. Wij zijn trots op onze prachtige streek Oost-Groningen en op de provincie Groningen. Het gebied is rijk aan prachtige streekproducten en dat willen wij u graag laten proeven! Vegetariër? Geen probleem, maar geef het vooraf aan bij uw reservering. Bij aanvang van de avond kunnen we hierin minder goed aanpassen.

Gezellig met z’n tweeën in het donker dineren, of met een klein groepje tot 8 personen? Dat kan tijdens onze open inschrijvingsavonden. Dinner in the Dark wordt alleen in de maanden (november t/m februari) georganiseerd bij Boerderijcafé Mausel. Kijk hier onder voor . Grotere groepen kunnen in overleg een datum boeken (minimaal 20 personen), ook dit is alleen mogelijk in de wintermaanden.

Dinner in the Dark is een ideale activiteit om als bedrijfsuitje te organiseren. Vaak is het bij bedrijfsuitjes lastig om een mooie balans te vinden tussen een ongedwongen activiteit en toch een goede sfeer met ruimte voor andere gesprekken dan werk gerelateerde gesprekken. Collega's leren elkaar bij deze activiteit op een andere manier kennen. Gesprekken gaan over het diner en de zintuigelijke waarneming die men doet. Daarnaast is het ook een beetje spannend; je weet niet wat er komen gaat. Het kan tot hilarische momenten en gesprekken leiden! Laat u verrassen!

U heeft geen idee waar u aan begint, daarom een paar ervaringen om u gerust te stellen. U kunt ook zelf uw ervaring plaatsen.We zullen uw e-mail adres nooit met derden delen.
× Bedankt! Uw beoordeling is geplaatst

De prijs voor een onvergetelijke avond is natuurlijk onbetaalbaar, maar wij vragen hiervoor een bedrag van slechts €59,- per persoon, inclusief drankjes. Vooraf krijgt u een passend aperitiefje en naderhand een heerlijk kopje koffie. Tijdens het diner is (onbeperkt) fris/bier/wijn inbegrepen in de prijs. U kunt bij ons pinnen.

Iemand verrassen met een gedurfd cadeau? Trakteer dan op een bijzondere culinaire ervaring! Hoe leuk is dat; iemand letterlijk en figuurlijk verrassen met een gangen diner in het donker. Het is gegarandeerd nog maanden napraten en nagenieten!

Wij bieden cadeaukaarten aan voor één persoon of twee personen. De prijs van een cadeaubon voor 1 persoon is €59,00 en een cadeaubon voor 2 personen is €118,00. U kunt hieronder uw bestelling plaatsen. Zodra het bedrag is overgemaakt sturen wij u de kaarten per post op. De houdbaarheid van de kaart is twee jaar vanaf het moment van afgifte. Let op; wij bieden deze extreem leuke belevenis alleen in de wintermaanden aan.

Een cadeaukaart aanvragen:

Vul hieronder het bezorgadres in:

× Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd.
Ook ontvangt u spoedig een bevestiging van uw aanvraag met daarin de betalingsinstructies.
Geen email ontvangen? Controleer dan uw spam-inbox, of neem contact met ons op.

De Dinner in the Dark avonden worden alleen verzorgd in de wintermaanden. 

Nadat u gereserveerd heeft zult u ongeveer een week voor uw reserveringsdatum per mail verdere instructies en uitleg ontvangen.


 • zaterdag 11 november 2023
  inloop tussen 17:30-18:00, aanvang 18:00
 • vrijdag 17 november 2023
  inloop tussen 18:00-18:30, aanvang 18:30
 • zaterdag 18 november 2023
  inloop tussen 18:00-18:30, aanvang 18:30
  Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar!
 • vrijdag 01 december 2023
  inloop tussen 18:00-18:30, aanvang 18:30
 • zaterdag 02 december 2023
  inloop tussen 17:30-18:00, aanvang 18:00

Onderstaande data zijn gepland, maar u kunt hiervoor nog niet of niet meer reserveren. Zodra de bovenstaande data zijn verstreken zult u voor het onderstaande kunnen reserveren.

U kunt bij ons pinnen.

*Bovenstaande data zijn onder voorbehoud. Nadat u uw online reservering heeft gemaakt krijgt u een bevestiging van de reservering. Alleen indien het minimum aantal reserveringen niet is gehaald zult u hiervan minimaal 1 week van tevoren op de hoogte worden gesteld. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via  of .

Direct online reserveren:

Wij geven graag extra informatie over de vele mogelijkheden bij ons bedrijf. Neem vooral geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of telefoon (0598-451591). U kunt ons ook volgen op Facebook.

× Bedankt! Uw bericht is verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook ontvangt u spoedig een bevestiging van uw bericht. Geen email ontvangen? Controleer dan uw spam-inbox.