- Turn off the lights, turn on your senses –

Doe het licht uit en zet uw zintuigen aan. Dat is letterlijk wat er bij een diner in het donker gebeurt. U krijgt een vijf-gangen diner opgediend in een volstrekt donkere ruimte. Tijd om uw andere zintuigen eens goed aan het werk te zetten!

U weet natuurlijk niet wat u tijdens deze avond gaat eten, u gaat uw smaakpapillen eens goed op de proef stellen! Een leuke uitdaging toch? Wat we wel op voorhand kunnen vertellen is dat alle gerechten (H)eerlijke gerechten zijn. Wij zijn trots op onze prachtige streek Oost-Groningen en op de provincie Groningen. Het gebied is rijk aan prachtige streekproducten en dat willen wij u graag laten proeven! Vegetariër of een allergie? Geen probleem, maar geef het aan bij uw reservering.

Gezellig met z’n tweeën in het donker dineren, of met een klein groepje tot 12 personen? Dat kan tijdens onze open inschrijvingsavonden, kijk hier onder voor . Grotere groepen kunnen in overleg een datum boeken.

Dinner in the Dark is een ideale activiteit om als bedrijfsuitje te organiseren. Vaak is het bij bedrijfsuitjes lastig om een mooie balans te vinden tussen een ongedwongen activiteit en toch een goede sfeer met ruimte voor andere gesprekken dan werk gerelateerde gesprekken. Collega's leren elkaar bij deze activiteit op een andere manier kennen. Gesprekken gaan over het diner en de zintuigelijke waarneming die men doet. Daarnaast is het ook een beetje spannend; je weet niet wat er komen gaat. Het kan tot hilarische momenten en gesprekken leiden! Laat u verassen!

U heeft geen idee waar u aan begint, daarom een paar ervaringen om u gerust te stellen. U kunt ook zelf uw ervaring plaatsen.



We zullen uw e-mail adres nooit met derden delen.
× Bedankt! Uw beoordeling is geplaatst

De prijs voor een onvergetelijke avond is natuurlijk onbetaalbaar, maar wij vragen hiervoor een bedrag van slechts €49,- per persoon, inclusief drankjes. Vooraf krijgt u een passend aperitiefje en naderhand een zwart kopje koffie. Tijdens het diner is (onbeperkt) fris/bier/wijn inbegrepen in de prijs. U kunt bij ons pinnen.

Iemand verrassen met een gedurfd cadeau? Trakteer dan op een bijzondere culinaire ervaring! Hoe leuk is dat; iemand letterlijk en figuurlijk verrassen met een vijfgangen diner. Het is gegarandeerd nog maanden napraten en nagenieten!

Wij bieden cadeaukaarten aan voor één persoon of twee personen. De prijs van een cadeaubon voor 1 persoon is €49,00 en een cadeaubon voor 2 personen is €98,00. U kunt hieronder uw bestelling plaatsen. Zodra het bedrag is overgemaakt sturen wij u de kaarten per post op. De houdbaarheid van de kaart is twee jaar vanaf het moment van afgifte. Let op; wij bieden deze extreem leuke belevenis alleen in de wintermaanden aan.

Een cadeaukaart aanvragen:

Vul hieronder het bezorgadres in:

× Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd.
Ook ontvangt u spoedig een bevestiging van uw aanvraag met daarin de betalingsinstructies.
Geen email ontvangen? Controleer dan uw spam-inbox, of neem contact met ons op.

De Dinner in the Dark avonden worden alleen verzorgd in de wintermaanden. Op dit moment zijn er alleen data voor november en december 2020 bekend.


Wij kunnen u met inachtneming van de 1,5 meter op een veilige manier een heerlijke avond bezorgen. Nadat u gereserveerd heeft zult u ongeveer een week voor uw reserveringsdatum per mail verdere instructies en uitleg ontvangen.


Onderstaande data zijn gepland, maar u kunt hiervoor nog niet reserveren. Zodra de bovenstaande data zijn verstreken zult u voor het onderstaande kunnen reserveren.

U kunt bij ons pinnen.

*Bovenstaande data zijn onder voorbehoud. Nadat u uw online reservering heeft gemaakt krijgt u een bevestiging van de reservering. Alleen indien het minimum aantal reserveringen niet is gehaald zult u hiervan minimaal 1 week van tevoren op de hoogte worden gesteld. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via  of .

Direct online reserveren:

×Er zijn op dit moment geen bechikbare data, kijkt u later nog eens.

Wij geven graag extra informatie over de vele mogelijkheden bij ons bedrijf. Neem vooral geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of telefoon (0598-451591). U kunt ons ook volgen op Facebook.

× Bedankt! Uw bericht is verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook ontvangt u spoedig een bevestiging van uw bericht. Geen email ontvangen? Controleer dan uw spam-inbox.